Flytlina
Komplett paket med 100/ 200m flytlina, karbinhake och räddningsbälte
Till Produkt
Service
Vi servar och lagar alla typer av torrdräkter
Läs mer här
Skräddarsydd Paketlösning
Skräddarsy er paketlösning
Läs mer här
Simträning
Utrustning för simträning
Till produkter
Produktkatalog
Ladda ner vår senaste produktkatalog
Klicka här

Om oss

Livräddning är vår passion

Vi brinner för att den enskilda räddningsarbetaren ska känna självförtroende och stolthet i sin yrkesroll. Produkterna vi erbjuder är noga utvalda för att förenkla arbetet och höja säkerheten vid en räddningsinsats. Vårt fokus ligger på den slutliga användaren för att se till att de kan fortsätta göra sitt arbete med lust och självförtroende, övertygade om att de valt rätt utrustning för arbetsuppgiften.

Vi har över 15 års branscherfarenhet och har goda erfarenheter av professionell dykning samt livräddning i såväl vatten som på land. Vår erfarenhet kombinerat med vårt brinnande engagemang bidrar till att vi kan få fram de bästa produkterna på marknaden för att du ska kunna lösa dina uppdrag.

Vår absolut högsta prioritet inom företaget är riktigt nöjda och återkommande kunder. Oavsett om det gäller en enstaka produkt, ett komplett paket eller ett serviceärende så strävar vi hela tiden för att göra dig extra nöjd. Detta hoppas vi att du kommer att märka i vår servicekänsla och omtanke för dig som kund.

Vi vill att just Du ska bli en långvarig kund hos oss istället för en engångskund.